Vanliga frågor & Svar

Priser & skatt

Våra städtjänster ger rätt till skattereduktion. Det innebär att de är hushållsnära tjänster (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen tar vi på LevEco Städ hand om när du får fakturan, allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Har du frågor eller funderingar kring RUT är du varmt välkommen att ta kontakt med oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

Priserna för våra städtjänster baseras på omfattningen av städningen och storleken på objektet. För att ta reda på vad våra städtjänster skulle kosta för dig kan du skicka in en kostnadsfri offertförfrågan.

Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv vilken städtjänst ni önskar boka. Vi kontaktar er och bokar in ett besök för att se ytorna och gå igenom när och hur ofta samt vilka moment som ska ingå. Därefter får ni en kostnadsfri offert från oss. Det går såklart även bra att maila kontakt@leveco.se eller ringa 019-7652710 för att boka in ett besök!

Endast privatpersoner kan göra RUT-avdrag. 

Om våra tjänster

Vi erbjuder städtjänster både åt privatpersoner och företag i Örebro. I vårt tjänsteutbud hittar du hemstädning, storstädning, flyttstädning, visningsstädning, kontorsstädning, butiksstädning, byggstädning, fönsterputsning, trappstädning och städning för BRF:er

Vi anpassar våra städuppdrag individuellt efter våra kunders önskemål. Om du vill lägga till ett moment i städningen, som exempelvis fönsterputsning eller tvätt och vikning så är bara att du kontaktar oss inför ditt nästa städpass. Vi ser då till att lägga till fler timmar till ditt ordinarie städpass utefter dina behov.

Självklart! Vi kräver inte att du är hemma när vi kommer men du får naturligtvis vara det om du vill eller behöver.

Skicka in en offertförfrågan här på vår hemsida eller kontakta oss via e-post kontakt@leveco.se eller via telefon 019-7652710. Om du är intresserad av vår hemstädning bokar vi in en startmöte som antingen sker hemma hos dig eller digitalt via videosamtal.

I samråd med dig som kund kommer vi överens om den dag och tid som passar bäst för bägge parter. Som kund har du såklart möjlighet att lämna önskemål om veckodag och tid. Vi på LevEco Städ försöker sedan göra allt vi kan för att matcha dina önskemål.

Våra städtjänster är tillgängliga både för privatpersoner, företag och BRF:er i Öbrebro. Som BRF kan vi rekommendera vår trappstädning som är en uppskattad städtjänst. Vi kan även hjälpa till med städning av tvättstuga, lokaler och andra allmänna ytor i fastigheten. Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Ombokning, avtal & Villkor

Sånt händer! Kontakta oss så snart som möjligt så ser vi till att lösa en ny tid som passar. Vi erbjuder kostnadsfri avbokning fram till 48 timmar före avtalad städning.

Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder som känner sig trygga med oss. Därför erbjuder vi alla kunder 100 % nöjd kund-garanti i 48 h efter utfört arbete. Skulle en städning mot förmodan inte leva upp till det resultat vi utlovat ser vi till att åtgärda felet utan någon extra kostnad. En trygghet för dig – en självklarhet för oss.

Efter att du som kund mottagit och godkänt prisförslaget från oss är vi redo att teckna avtal. 

Våra avtal för återkommande städtjänster är löpande och därför blir det som mest en månads uppsägningstid.

Trygghet & Garantier

Antingen kvitterar vi ut en nyckel som säkert förvaras hos oss, eller så kommer vi fram till en anpassad lösning som passar dig. Vissa kunder väljer att vara hemma när vi kommer och städar, andra lämnar en reservnyckel hos grannen som kommer och låser upp till städpasset. Kunder som använder kodlås på dörren kan antingen lämna ut en provisorisk kod eller öppna dörren på distans. Ingen lösning är mer rätt eller fel och vi anpassat oss efter dig som kund!

Precis som vid nyckelhantering kommer vi tillsammans fram till den lösning som känns bäst för dig som kund. Vi lägger sedan in information kring larmhanteringen i din kundprofil.

Vi är alltid försiktiga när vi städar hemma hos våra kunder. Vid ett första hembesök går vi också igenom med dig som kund vilka föremål eller möbler som är extra känsliga. Skulle något i hemmet mot förmodan gå sönder vid en hemstädning ser vi givetvis till att ersätta skadan vi orsakat.

Vår ambition är att du ska få samma städare vid varje städtillfälle. Om din ordinarie städare är sjuk eller får förhinder kan en annan städare komma ut istället. Du kan däremot vara trygg med att all vår personal är utbildad och införstådd med vad som är avtalat i din städning.

Ja, självklart gör vi det. Vi har en tydlig och inarbetat rekryteringsprocess för att du som kund skall få en trygg service från oss på LevEco Städ.

Om LevEco Städ

Ja. Alla våra medarbetare är anställda av LevEco Städ. All personal omfattas av försäkringar, kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor.

Ja, all vår städpersonal omfattas av kollektivavtal.

På LevEco Städ är vi stolta över att vara ett av få städbolag i Sverige som erbjuder ekologiska städtjänster. Ekologisk städning innebär att vi uteslutande valt att arbeta med miljövänliga och i den utsträckning vi kan helt ekologiska rengöringsmedel. Vi använder inga produkter med kemikalier i och utför alla våra städtjänster med ett medvetet miljötänk i fokus. Dessutom planerar vi alla våra städrutter efter våra kunders geografiska placering för att minimera miljöpåverkan.

I dagsläget erbjuder vi våra städtjänster för privatpersoner, företag och BRF:er i Örebro.