Storstädning i Örebro

Omfattande och miljövänlig städning av hemmets alla ytor

Storstäd från LevEco Städ

Alla hem mår bra av en omfattande storstädning ett par gånger om året. Vid storstädning gör vi en extra grundlig städning och ser till att även göra rent ytor man sällan ser eller städar av. Exempel på sådana ytor är ovanför skåp, inuti ugnen, under badkaret eller uppe i luftventilerna.

Storstädning är även perfekt inför högtider eller efter en renovering hemma. Vår rekommendation är att alla hushåll bokar in en storstädning var fjärde till var sjätte månad. På så sätt mår hemmet bra och det är lättare att hålla efter mellan de veckovisa städningarna. Vi rekommenderar alla våra kunder att boka in en stortstädning innan vi börjar med regelbunden hemstädning.

Så storstädar vi ditt hem

Vår checklista för storstädning är utformad efter önskemål från våra kunder. Denna checklista är grunden till våra storstädningar men kan anpassas efter varje kunds individuella önskemål.

Alla rum

 • Dammsugning golv, mattor och klädda/stoppade möbler
 • Skakning av små mattor (om möjlighet finns)
 • Moppning golv (notera att vi inte flyttar på möbler)
 • Torkning av golvlister, dörrar, karmar, kontakter, fönsterbrädor, fria ytor
 • Putsning av speglar
 • Damning av möbler och lampor
 • Damning av väggar och tak
 • Dammtorkning av fria ytor på hyllor och tavlor
 • Dammtorkning av fria ytor på höga hyllor och skåp med hjälp av stege
 • Dammtorkning av element

Toalett & badrum

 • Rengöring av badkar/dusch och toalett
 • Avtorkning av badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat
 • Avtorkning/rengöring av väggar
 • Rengöring av utsidan av vitvaror

Kök

 • Rengöring/avtorkning av vitvaror och fläkt utvändigt
 • Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopbehållare finns
 • Rengöring/avtorkning av kakel
 • Avtorkning av köksluckor och köksskåp utvändigt
 • Avtorkning av köksbord och köksstolar
 • Rengöring av disk- och köksbänk och spis (kund drar fram spisen)
 • Rengöring av ugn och plåtar (om kraftigt nedsmutsade plåtar diskas de enbart av om extra tid inte bokas in i förväg)

Övriga tillägg

Vid bokning av storstädning skräddarsyr vi städningen efter dina önskemål och behov. Här kan du som kund lägga till tilläggstjänster som exempelvis fönsterputsning eller tvätt och vikning.

Saknar du något städmoment på listan?

Vår storstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst där du tillsammans med oss kan forma en städplan som passar just dig och ditt hem. 

Kontakta oss så berättar vi mer.

Städmaterial

Som kund kan du bekvämt luta dig tillbaka när vi ska komma och städa. Vi tar med allt städmaterial som behövs, inklusive trasor, rengöringsmedel, stege och dammsugare.

Storstädning med garanti

Vi garanterar alla våra kunder ett skinande rent resultat. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din storstädning ber vi dig återkoppla till oss så att vi direkt kan åtgärda problemet. 

En trygghet för dig – en självklarhet för oss.

Skicka in din offertförfrågan

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Miljövänlig Storstädning

Vi på LevEco Städ värnar om miljön och strävar efter att lämna så lite klimatavtryck efter oss som möjligt. Vi är ett av få städbolag i Örebro och Sverige som uteslutande arbetar med helt ekologiska, miljövänliga städprodukter. 

Välj ett städbolag med rent samvete. Välj LevEco Städ.

Vanliga frågor om Storstädning

Våra städtjänster för privatpersoner ger rätt till skattereduktion. Det innebär att de är hushållsnära tjänster (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen tar vi på LevEco Städ hand om när du får fakturan, allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Har du frågor eller funderingar kring RUT är du varmt välkommen att ta kontakt med oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

Priserna baseras på omfattningen av städningen och storleken på bostaden. För att ta reda på vad storstädning skulle kosta för dig kan du skicka in en kostnadsfri offertförfrågan.

Antingen kvitterar vi ut en nyckel som säkert förvaras hos oss, eller så kommer vi fram till en anpassad lösning som passar dig. Vissa kunder väljer att vara hemma när vi kommer och städar, andra lämnar en reservnyckel hos grannen som kommer och låser upp till städpasset. Kunder som använder kodlås på dörren kan antingen lämna ut en provisorisk kod eller öppna dörren på distans. Ingen lösning är mer rätt eller fel och vi anpassat oss efter dig som kund!

Precis som vid nyckelhantering kommer vi tillsammans fram till den lösning som känns bäst för dig som kund. Vi lägger sedan in information kring larmhanteringen i din kundprofil.

Vi är alltid försiktiga när vi städar hemma hos våra kunder. Vid ett första hembesök går vi också igenom med dig som kund vilka föremål eller möbler som är extra känsliga. Skulle något i hemmet mot förmodan gå sönder vid en hemstädning ser vi givetvis till att ersätta skadan vi orsakat.

Självklart! Vi kräver inte att du är hemma när vi kommer men du får naturligtvis vara det om du vill eller behöver.

Sånt händer! Kontakta oss så snart som möjligt så ser vi till att lösa en ny tid som passar. Vi erbjuder kostnadsfri avbokning fram till 48 timmar före avtalad städning.

Vi anpassar våra städuppdrag individuellt efter våra kunders önskemål. Om du vill lägga till ett moment i städningen, som exempelvis fönsterputsning eller tvätt och vikning så är bara att du kontaktar oss inför ditt nästa städpass. Vi ser då till att lägga till fler timmar till ditt ordinarie städpass utefter dina behov.

Vår ambition är att du ska få samma städare vid varje städtillfälle. Om din ordinarie städare är sjuk eller får förhinder kan en annan städare komma ut istället. Du kan däremot vara trygg med att all vår personal är utbildad och införstådd med vad som är avtalat i din städning.