Hemstädning i Örebro

Miljövänlig och ekologisk städning för ditt hem

Hemstäd från LevEco Städ

Att få vardagspusslet att gå ihop är inte alltid det lättaste. Med regelbunden hemstäd från LevEco Städ kan du släppa kravet på att fixa det perfekta hemmet och istället lägga tid och energi på annat. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp och när det passar dig bäst. Vissa väljer att ha städhjälp varje vecka – andra varannan vecka eller en gång i månaden. 

Hör av dig till oss så kan vi tillsammans diskutera fram en passande lösning.

Så städar vi ditt hem

Vår checklista för hemstädning är utformad efter önskemål från våra kunder. Denna checklista är grunden till vår regelbundna hemstädning men kan anpassas efter varje kunds individuella önskemål. För bästa möjliga städresultat rekommenderar vi lösa föremål är undanplockade när vi kommer.

Alla rum

 • Dammsugning golv, mattor (lyfter ej på stora mattor)
 • Moppning golv
 • Putsning av speglar
 • Dammtorkning av fria ytor
 • Extra noggrann rengöring av handtag pga pandemi
 

Toalett & badrum

 • Rengöring av duschväggar
 • Rengöring av kakel vid dusch och handfat
 • Rengöring toalettstol
 • Torkning av spegel och badrumsskåp utvändigt
 • Rengöring av kran och handfat
 

Kök

 • Rengöring av diskbänk och bänkskiva
 • Rengöring av kran
 • Rengöring av spishäll
 • Rengöring av micro in- och utvändigt
 • Rengöring av vitvaror och fläkt utvändigt
 • Avtorkning av skåpluckor utvändigt
 • Rengöring av kakel
 • Rengöring av diskmaskin utvändigt

Saknar du något städmoment på listan?

Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst där du tillsammans med oss kan forma en städplan som passar just dig och ditt hem. 

Kontakta oss så berättar vi mer.

Hemstädning med garanti

Vi garanterar alla våra kunder ett skinande rent resultat. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din hemstädning ber vi dig återkoppla till oss så att vi direkt kan åtgärda problemet. 

En trygghet för dig – en självklarhet för oss.

Så funkar vårt städabonnemang

Personligt uppstartmöte

Tillsammans bokar vi i ett hembesök där vi går igenom vilka rum och moment som ska ingå i städningen, om det finns några speciella önskemål och hur ofta du vill ha städhjälp. 

Grundläggande storstädning

För bästa möjliga resultat rekommenderar vi alla våra nya kunder att boka en storstädning till att börja med. På så sätt lägger vi en bra grund för de kommande städningarna.

Städmaterial ingår

Som kund behöver du inte oroa dig för att rengöringsmedel och städutrustning inte finns hemma. Du kan lugnt luta dig tillbaka medan vi tar med oss allt som vi behöver till ditt hem.

Städningen kan börja!

På utsatt dag och tid kommer vår städpersonal hem till dig och städar ditt hem. Förutom ett skinande rent resultat garanterar vi att städningen skett med miljövänliga och ekologiska produkter.

Skicka in din offertförfrågan

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Miljövänlig hemstädning

Vi på LevEco Städ värnar om miljön och strävar efter att lämna så lite klimatavtryck efter oss som möjligt. Vi är ett av få städbolag i Örebro och Sverige som uteslutande arbetar med helt ekologiska, miljövänliga städprodukter. 

Välj ett städbolag med rent samvete. Välj LevEco Städ.

Vanliga frågor om Hemstädning

Våra städtjänster ger rätt till skattereduktion. Det innebär att de är hushållsnära tjänster (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen tar vi på LevEco Städ hand om när du får fakturan, allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Har du frågor eller funderingar kring RUT är du varmt välkommen att ta kontakt med oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

Priserna baseras på omfattningen av städningen och storleken på bostaden. För att ta reda på vad hemstädning skulle kosta för dig kan du skicka in en kostnadsfri offertförfrågan.

Antingen kvitterar vi ut en nyckel som säkert förvaras hos oss, eller så kommer vi fram till en anpassad lösning som passar dig. Vissa kunder väljer att vara hemma när vi kommer och städar, andra lämnar en reservnyckel hos grannen som kommer och låser upp till städpasset. Kunder som använder kodlås på dörren kan antingen lämna ut en provisorisk kod eller öppna dörren på distans. Ingen lösning är mer rätt eller fel och vi anpassat oss efter dig som kund!

Precis som vid nyckelhantering kommer vi tillsammans fram till den lösning som känns bäst för dig som kund. Vi lägger sedan in information kring larmhanteringen i din kundprofil.

Vi är alltid försiktiga när vi städar hemma hos våra kunder. Vid ett första hembesök går vi också igenom med dig som kund vilka föremål eller möbler som är extra känsliga. Skulle något i hemmet mot förmodan gå sönder vid en hemstädning ser vi givetvis till att ersätta skadan vi orsakat.

Självklart! Vi kräver inte att du är hemma när vi kommer men du får naturligtvis vara det om du vill eller behöver.

Sånt händer! Kontakta oss så snart som möjligt så ser vi till att lösa en ny tid som passar. Vi erbjuder kostnadsfri avbokning fram till 48 timmar före avtalad städning.

Vi anpassar våra städuppdrag individuellt efter våra kunders önskemål. Om du vill lägga till ett moment i städningen, som exempelvis fönsterputsning eller tvätt och vikning så är bara att du kontaktar oss inför ditt nästa städpass. Vi ser då till att lägga till fler timmar till ditt ordinarie städpass utefter dina behov.

Vår ambition är att du ska få samma städare vid varje städtillfälle. Om din ordinarie städare är sjuk eller får förhinder kan en annan städare komma ut istället. Du kan däremot vara trygg med att all vår personal är utbildad och införstådd med vad som är avtalat i din städning.