Fönsterputsning i Örebro

Din tid är värdefull, låt oss göra jobbet

Miljövänlig fönsterputsning från LevEco Städ

Med fönsterputs från LevEco Städ får ni skinande rena fönster och ett fantastiskt ljusinsläpp. Vi erbjuder fönsterputsning både åt företag och privatpersoner i Örebro. Fönsterputsning är en perfekt tjänst att lägga till i samband med storstädning, flyttstädning eller visningsstädning. Precis som med alla våra andra städtjänster arbetar vi uteslutande med miljövänliga och ekologiska städprodukter, helt fria från kemikalier.

Så rengör vi era fönster

Här har vi listat de städmoment som ingår i samband med flyttstäd. Checklistan ligger till grund för den garanti vi ger alla våra kunder så att du kan känna dig trygg med att all städning blir korrekt och ordentligt utförd.

  • Borttagning av fläckar samt stänk
  • Ut- och invändig rengöring av fönster (dock ingen skylift)
  • Rengöring av listerna mellan fönsterrutorna
  • Rengöring av spröjs
  • Rengöring av fönsterkarmar och fönsterbleck
 

Viktig information om fönsterputsning

Vi utför fönsterputs på alla fönster som går att öppna inifrån och inåt. Fönster som av någon anledning riskerar att gå sönder putsas inte. Fönster som inte går att öppna tvättas ej emellan, då tvättas enbart in- och utsida.

Städmaterial

Som kund kan du bekvämt luta dig tillbaka när vi ska komma och städa. Vi tar med allt städmaterial som behövs, inklusive trasor, rengöringsmedel, stege och dammsugare.

Fönsterputsning med garanti

Vi garanterar alla våra kunder ett skinande rent resultat. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din hemstädning ber vi dig återkoppla till oss så att vi direkt kan åtgärda problemet. 

En trygghet för dig – en självklarhet för oss.

Skicka in din offertförfrågan

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Miljövänlig fönsterputsning

Vi på LevEco Städ värnar om miljön och strävar efter att lämna så lite klimatavtryck efter oss som möjligt. Vi är ett av få städbolag i Örebro och Sverige som uteslutande arbetar med helt ekologiska, miljövänliga städprodukter. 

Välj ett städbolag med rent samvete. Välj LevEco Städ.

Vanliga frågor om fönsterputsning

Våra städtjänster för privatpersoner ger rätt till skattereduktion. Det innebär att de är hushållsnära tjänster (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen tar vi på LevEco Städ hand om när du får fakturan, allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Har du frågor eller funderingar kring RUT är du varmt välkommen att ta kontakt med oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

Kostnaden för fönsterputsning baseras på omfattningen av städningen och antalet fönster. För att ta reda på vad fönsterputsningen skulle kosta för dig kan du skicka in en kostnadsfri offertförfrågan.