Hemstädning i Örebro

Miljövänlig och ekologisk städning för privatpersoner

Underlätta vardagen med LevEco

Städtjänster privatpersoner

Att få ihop vardagspusslet och samtidigt hinna hålla hemmet rent är inte alltid helt enkelt. Genom att ta hjälp av en städfirma som som tar ansvar för städningen får ni istället tid och energi över för annat. Därför finns vi. På LevEco Städ erbjuder vi städtjänster för privata hushåll i Örebro. Vi erbjuder både återkommande hemstäd och städning vid enstaka tillfällen. Som privatperson kan du dessutom fördelaktigt nyttja RUT-avdraget.

Läs gärna mer ingående om våra tjänster eller kontakta oss direkt så berättar vi mer!

Hemstädning

Återkommande hemstädning efter dina önskemål. Du väljer själv hur ofta du önskar städning och i vilken omfattning.  Vi städar miljövänligt och så långt som möjligt helt ekologiskt. 

Storstädning

Omfattande och miljövänlig städning av hemmets alla ytor. Vid storstädning gör vi en extra grundlig städning och ser även till att göra rent ytor man sällan ser eller städar av. 

Flyttstädning

Vi tar hand om flyttstädningen så att ni får tid och energi över till ert nya hem. Vi gör en grundläggande städning av bostaden och ser till att städbesiktningen blir godkänd.

Visningsstädning

Dags för försäljning? Ett välstädat hem har stor påverkan på spekulanterna vilket i sin tur har betydelse för slutpriset. Vi ser till att ert hem är skinande rent inför er kommande visning!