Trappstädning i Örebro

Vi håller ert trapphus rent och snyggt

Miljövänlig Trappstädning från LevEco Städ

Behöver ni hjälp med trappstädning i Örebro? Vi på LevEco Städ ser till att ni får professionell och kontinuerlig städning så att trapphusen är rena och fräscha året om. Att vi dessutom uteslutande använder oss av ekologiska och miljövänliga rengöringsprodukter gör att ni kan överlämna ansvaret för trappstädningen med renare samvete. Vi åtar oss både stora och små uppdrag. 

För ett gott första intryck

Entrén och trapphuset är det första som boende, besökare eller anställda ser när de kliver in i en byggnad. Med trappstäd från LevEco Städ får ni ett skinande rent trapphus samtidigt som ni själva slipper ansvara för städningen.

Beroende på årstid kan behovet av trappstäd variera. I en normalstor fastighet är vår rekommendation att ha återkommande trappstäd en gång i veckan från maj till oktober. Under vinterhalvåret när det är mer regn, slask och grus som lätt smutsar ner trapphuset kan det vara aktuellt att utöka trappstädningen till två gånger i veckan.

Förutom själva trapphuset kan vi på LevEco Städ även ta hand om lokalvården i övriga utrymmen, såsom förråd, cykelrum, källargångar och gemensamma utrymmen.

Så Städar vi er trapp & Entré

Vår checklista för trappstädning är utformad efter önskemål från våra kunder. Denna checklista är grunden till vår trappstäd men kan anpassas efter varje kunds individuella önskemål.

Trapphuset & entrén

  • Sopning och våttorkning av golv och trappsteg
  • Sopning och våttorkning av hissgolv
  • Putsning av glas i entrédörr
  • Putsning av speglar
  • Skakning alternativt dammsugning av entrématta
  • Rengöring av skrapgaller/skrapmatta
  • Om det finns städas gång mot tvättstuga och gård
  • Om det finns fasta mattor dammsugs dessa

Saknar ni något städmoment på listan?

Vår miljövänliga trappstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst där ni som kund tillsammans med oss kan forma en städplan som passar just era behov bäst.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Städmaterial

Som kund kan ni bekvämt luta er tillbaka när vi ska komma och städa. Vi tar med allt städmaterial som behövs, inklusive trasor, rengöringsmedel, stege och dammsugare.

Trappstädning med garanti

För oss är det en självklarhet att ni som kund är nöjd med städningen som utförts av oss på LevEco Städ. Vi erhåller därför alltid alla våra kunder en 100 % nöjd kund-garanti. Skulle städningen, mot förmodan, inte uppfylla de kriterier som vi kommit överens om så ser vi till att åtgärda felet utan någon extra kostnad. 

En trygghet för er – en självklarhet för oss.

Skicka in din offertförfrågan

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Miljövänlig Trappstädning

Vi på LevEco Städ värnar om miljön och strävar efter att lämna så lite klimatavtryck efter oss som möjligt. Vi är ett av få städbolag i Örebro och Sverige som uteslutande arbetar med helt ekologiska, miljövänliga städprodukter. 

Välj ett städbolag med rent samvete. Välj LevEco Städ.

Vanliga frågor om trappstädning

Priserna baseras på omfattningen av städningen och storleken på trapphuset. För att ta reda på vad trappstädningen skulle kosta för er kan ni skicka in en kostnadsfri offertförfrågan. Vi bokar sedan in ett möte där vi går igenom era behov och önskemål.

Vår ambition är att ni ska få samma städare vid varje städtillfälle. Om er ordinarie städare är sjuk eller får förhinder kan en annan städare komma ut istället. Ni kan däremot vara trygga med att all vår personal är utbildad och införstådd med vad som är avtalat i er städning.