Företagsstäd i Örebro

Miljövänlig och ekologisk städning för företag

Smidig Företagsstäd med LevEco

Städtjänster Företag

Rena och fräscha lokaler förbättrar både prestationsnivån och trivseln bland de anställda och intrycket hos de kunder som kommer på besök. Med LevEco Städs hjälp får ni kontinuerlig företagsstäd anpassad för ditt företags verksamhet. Som företag väljer ni själva i vilken omfattning och hur ofta ni önskar hjälp med städningen. Vid ett första möte går vi tillsammans igenom era behov och önskemål för att sedan utforma en anpassad städplan. 

Läs gärna mer ingående om våra tjänster eller kontakta oss direkt så berättar vi mer!

Kontorsstädning

Löpande kontorsstädning efter era önskemål och behov. Med LevEco Städs hjälp får ni en skinande ren arbetsplats samtidigt som ni kan lägga er tid och energi på arbetet.

Butiksstädning

Låt oss ta ansvar för städningen av er butikslokal så att ni kan fokusera på butiken och kunderna. Vi ser till att entrémattorna och golven är rena, hyllorna avtorkade och kassadisken skinande ren.

Byggstädning

Vi utför byggstädning åt byggföretag i samband med ROT-jobb, stambyten, renoveringar, om- och tillbyggnationer. Vid nyproduktion av villor eller renovering av lägenheter hjälper vi även privatpersoner.

Trappstädning

Entrén och trapphuset är det första som boende, besökare eller anställda ser när de kliver in i en byggnad. Med vår hjälp får ni ett skinande rent trapphus. Vi hjälper både företag och BRF:er.