Våra städtjänster

Miljövänlig och ekologisk städning för privatpersoner & företag

Underlätta vardagen med LevEco

Städtjänster privatpersoner

Hemstädning

Återkommande hemstädning efter dina önskemål. Du väljer själv hur ofta du önskar städning och i vilken omfattning.  Vi städar miljövänligt och så långt som möjligt helt ekologiskt. 

Storstädning

Omfattande och miljövänlig städning av hemmets alla ytor. Vid storstädning gör vi en extra grundlig städning och ser även till att göra rent ytor man sällan ser eller städar av. 

Flyttstädning

Vi tar hand om flyttstädningen så att ni får tid och energi över till ert nya hem. Vi gör en grundläggande städning av bostaden och ser till att städbesiktningen blir godkänd.

Visningsstädning

Dags för försäljning? Ett välstädat hem har stor påverkan på spekulanterna vilket i sin tur har betydelse för slutpriset. Vi ser till att ert hem är skinande rent inför er kommande visning!

Fönsterputsning

Rena fönster lyfter både inomhusmiljön och utsikten samtidigt som det ger ett mer professionellt intryck. Vår fönsterputsning inkluderar puts och rengöring av samtliga fönster både invändigt och utvändigt.

Smidig Företagsstäd med LevEco

Städtjänster Företag

Kontorsstädning

Löpande kontorsstädning efter era önskemål och behov. Med LevEco Städs hjälp får ni en skinande ren arbetsplats samtidigt som ni kan lägga er tid och energi på arbetet.

Butiksstädning

Låt oss ta ansvar för städningen av er butikslokal så att ni kan fokusera på butiken och kunderna. Vi ser till att entrémattorna och golven är rena, hyllorna avtorkade och kassadisken skinande ren.

Byggstädning

Vi utför byggstädning åt byggföretag i samband med ROT-jobb, stambyten, renoveringar, om- och tillbyggnationer. Vid nyproduktion av villor eller renovering av lägenheter hjälper vi även privatpersoner.

Trappstädning

Entrén och trapphuset är det första som boende, besökare eller anställda ser när de kliver in i en byggnad. Med vår hjälp får ni ett skinande rent trapphus. Vi hjälper både företag och BRF:er.

Fönsterputsning

Rena fönster lyfter både inomhusmiljön och utsikten samtidigt som det ger ett mer professionellt intryck. Vår fönsterputsning inkluderar puts och rengöring av samtliga fönster både invändigt och utvändigt.

Städning BRF:er

Med lokalvård från LevEco Städ får ni ett välstädat hus som förhöjer trivseln bland de boende. Vi hjälper BRF:er i alla storlekar och anpassar städningen helt efter era önskemål.