Priser

Vi konkurrerar inte med lägsta pris utan med hög kvalitet, god kunskap, nöjda kunder och bra arbetsvillkor för våra medarbetare

Rutavdrag

Som privatperson finns möjlighet att nyttja rutavdraget, vilket innebär att du som privatperson bara betalar 50% av arbetskostnaden. Rutavdraget får uppgå till 50.000 kronor per person och år. Om du är äldre än 65 år är beloppet 50.000 kronor. 

LevEco AB administrerar din skattereduktion direkt till skatteverket. Det innebär att kostnaden på fakturan är efter rutavdrag där 50% av arbetskostnaden är avdraget. Det är därför viktigt att du meddelar oss om du inte uppfyller kraven för rutavdraget.

Kostnad

Våra priser anges alltid efter RUT-avdraget till privatpersoner och exklusive moms till företag. 

Är du avtalskund hos oss betalar du en fast månadskostnad för din städning utifrån antal timmar och intervall vi kommit överens om. De priser vi uppger till privatkunder är efter RUT-avdraget. 

I övriga städtjänster finns två alternativ; 

– Antal bokade timmar enligt överenskommelse

– Ett specifikt uppdrag ska slutföras där en fast tid inte är förutbestämt.

Nöjd kund-garanti

Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder som känner sig trygga med oss. Därför erbjuder vi alla kunder 100 % nöjd kund-garanti. Vi vill försäkra våra kunder om att varje arbete sker med hög städkvalité.

Vad innebär garantin?

– 48h nöjd kundgaranti efter utfört arbete enligt överenskommelse eller checklista. 

– Kunden kontaktar oss och specificerar brister eller fel 

– Eventuella fel eller brister åtgärdas kostnadsfritt efter godkänd reklamation

Så funkar vårt städabonnemang

Personligt uppstartmöte

Tillsammans bokar vi i ett hembesök där vi går igenom vilka rum och moment som ska ingå i städningen, om det finns några speciella önskemål och hur ofta du vill ha städhjälp. 

Grundläggande storstädning

För bästa möjliga resultat rekommenderar vi alla våra nya kunder att boka en storstädning till att börja med. På så sätt lägger vi en bra grund för de kommande städningarna.

Städmaterial ingår

Som kund behöver du inte oroa dig för att rengöringsmedel och städutrustning inte finns hemma. Du kan lugnt luta dig tillbaka medan vi tar med oss allt som vi behöver till ditt hem.

Städningen kan börja!

På utsatt dag och tid kommer vår städpersonal hem till dig och städar ditt hem. Förutom ett skinande rent resultat garanterar vi att städningen skett med miljövänliga och ekologiska produkter.

Läs mer om villkoren för att kunna ta del av RUT-avdraget

RUT-avdraget ger dig som privatperson möjligheten till skatteavdrag för hushållsnära tjänster.